Security Awareness

Wij helpen u het risico van social engineering onder controle te krijgen.

Security awareness gaat over het bewustzijn van veiligheid. Binnen bedrijven en organisaties zijn medewerkers vaak de zwakste schakel en door de security awareness bij medewerkers te vergroten, wordt de kans op een Cyber Security Incident een stuk kleiner.

Security Awareness Trainingen voor bedrijven en organisaties zijn erop gericht om de bewustwording bij medewerkers te vergroten, zodat de medewerkers in staat zijn incidenten te voorkomen of af te wenden. Uw medewerkers zijn de human firewall van uw organisatie.

Bewustwording en verantwoordelijkheidsgevoel van medewerkers voor informatiebeveiliging zijn erg belangrijk. Processen en IT technologie zijn beheersbaar, maar voor uw medewerkers is dit veel moeilijker. Onze security awareness service is bedoeld om uw medewerkers bewust te maken van hun bijdrage aan de digitale veiligheid van uw bedrijf of organisatie.

Train, Phish & Analyseer

  • Initiële test: Door middel van een gratis gesimuleerde phishing-aanval verzorgen wij een initiële test om vast te stellen wat uw Phish-prone™ percentage is.

  • Train uw gebruikers: s Werelds grootste bibliotheek met security awareness content, inclusief interactieve modules, video’s, games, posters en nieuwsbrieven. Geautomatiseerde trainingscampagnes met ingeplande herinneringsmails

  • Phish uw gebruikers: Gesimuleerde phishing-aanvallen die geavanceerd en volledig geautomatiseerd zijn. Duizenden templates om uit te kiezen, onbeperkt gebruik.

  • Zie de resultaten: Zeer uitgebreide rapportages – vol statistieken en grafieken over trainingsresultaten en phishing-resultaten – klaar om aan de directie te laten zien. Geef direct duidelijkheid over de ROI!

  • Rechten Escalatie: in sommige gevallen biedt de bestaande kwetsbaarheid alleen toegang op een laag niveau, zoals normale gebruikerstoegang met beperkte rechten. In deze stap zullen we proberen om volledige administratieve toegang te krijgen op de machine.

Ontdek hoe effectief onze security awareness training is

ME Networks is officieel partner van KnowBe4. Hierdoor bieden wij het meest uitgebreide platform voor security awareness training en phishing-simulaties ter wereld aan. Het platform van KnowBe4 helpt tienduizenden organisaties om hun personeel te trainen in het herkennen, rapporteren en voorkomen van phishing-aanvallen, malware, CEO-fraude en andere vormen van cybercrime.

Contact opnemen: