Oplossingen

Netwerkoplossingen die ervoor zorgen dat je verder kunt met je zaak

We hebben jarenlange ervaring met netwerkoplossingen die onze klanten vooruit helpen. Op het gebied van duurzaamheid, flexibiliteit, support, beveiliging en budget.

Kom je er niet uit omdat je de kennis niet in huis hebt? Laat het ons weten en we laten onze gezamenlijke jaren aan IT-ervaring op je netwerk los.

We rusten niet voordat je soepel en tevreden verder kunt.

Wij zijn op zoek naar duurzame oplossingen voor onze netwerkomgeving

Elke organisatie wil graag verduurzamen. En vaak zijn er ook best duurzame stappen te zetten. Samen met jou maken we graag bewuste keuzes om je infrastructuur groener te maken.

Ons IT-budget is niet toereikend, wat nu?

We snappen dat het voor veel organisaties een grote uitdaging is om het IT-budget te managen. Gelukkig hebben we bij ME Networks uitgebreide ervaring als het gaat om de inzet van gebruikte IT-apparatuur of lease. We zoeken naar de optimale combinatie voor jouw organisatie en zorgen ervoor dat alles perfect werkt.

We lopen tegen een kennis plafond aan

Je hoeft écht niet alle IT-kennis zelf in huis te hebben. Bij ME Networks beschikken we over een netwerk van flexibele IT-specialisten op elk deelgebied. Wij zorgen ervoor dat de juiste specialist je gaat helpen snel verder te kunnen.

We hebben flexibele IT-support nodig

Wil je klaar zijn voor de toekomst en je netwerk flexibel uit kunnen breiden? Doe dan een beroep op Device as a Service (DaaS). Door deze slimme maandelijkse dienst voorkom je grote investeringen in hardware. Wij zorgen ervoor dat je doorlopend up-to-date blijft, zodat je er zelf geen omkijken naar hebt.

Hoe zorgen we ervoor dat we uitstekend beveiligd zijn?

Veiligheid is een van die hot topics binnen de wereld van IT en netwerken. Een onveilig netwerk is de grootste nachtmerrie van onze klanten. Daarom zorgen we graag voor een digitaal Fort Knox. Onze security experts voeren dagelijks checks uit en doen aanbevelingen voor verbeteringen. Met ons haal je de allermodernste expertise op het gebied van veiligheid binnen. En houd je hackers buiten de deur.

Heb je een andere IT-uitdaging voor ons?

We bijten ons graag vast in alles wat met netwerken en IT te maken heeft. Een netwerkoplossing is voor ons pas een oplossing als die voor jou werkt.

Onze mensen zijn gecertificeerde professionals die tot het uiterste gaan om klanten zoals jij te helpen aan het beste netwerk en de soepelste ervaring.

Hoe kunnen wij je helpen?