Over ons

ME

Networks is met ruim 15 jaar ervaring een betrouwbare partner op het gebied van circulaire IT en gespecialiseerd in de inkoop, verkoop en installatie van gebruikte netwerk, server en storage apparatuur.

Wij bieden onze klanten high-end, refurbished netwerk, server en storage oplossingen aan. Specifiek zijn we gespecialiseerd in netwerkapparatuur van de gerenommeerde fabrikanten: Cisco Systems, Juniper Networks, Arista Networks, Hewlett Packard Enterprise, Aruba, Huawei, Dell & Fortinet.

“Wij stimuleren en geloven in hergebruik,
en dragen zo bij aan een circulaire wereld”

M

et onze circulaire end-to-end oplossingen zorgen wij voor een gesloten keten waarin het hergebruik van de netwerkapparatuur binnen infrastructuren centraal staat. Wij sluiten de keten door hergebruik actief te stimuleren, en de daadwerkelijke recycling van de assets tot grondstoffen volledig te verzorgen. Dit alles voor een eerlijke prijs en met een sterk gereduceerde CO2-footprint als resultaat.

D

oor dit hele spectrum te bestrijken – en onze klanten de voordelen te bieden van onze diepgaande ervaring en onze kennis van de circulaire IT markt – kan ME Networks klanten helpen slimme strategische beslissingen te nemen en hun IT budget maximaliseren.

Wij bieden kwalitatief hoogwaardige oplossingen met snelle levertijden tegen scherpe prijzen en onderscheiden ons hiermee van het traditionele IT kanaal. Daarnaast geven wij eindgebruikers standaard een “lifetime hardware warranty” op alle gebruikte netwerkapparatuur die bij ons is aangeschaft, geen zorgen dus!

W

ij hebben een klimaatneutraal businessmodel. Al vanaf de start in 2012 werken wij remote en locatie onafhankelijk. Dit omdat wij hier de noodzaak van inzien, en zo maximaal willen bijdragen aan onze gezamenlijke klimaatuitdagingen.

Wij kopen actief (jong) gebruikte netwerkapparatuur zoals switches, routers, access points, controllers, line-kaarten, SFP/ QSFP modules en VoiP telefoons van premium merken zoals Cisco Systems, Juniper Networks, Arista Networks, Hewlett Packard Enterprise, Aruba, Huawei, Dell, Fortinet en vele anderen. Naast netwerkapparatuur kunnen wij u ook ondersteunen bij het hergebruik en de recycling van server, storage en datacenter omgevingen.

Meer weten of gewoon direct beginnen met besparen?