Consultancy

Samen met onze ervaren consultants haal u de maximale waarde uit uw IT omgeving.

Het moet medewerkers ondersteunen in hun werk en het moet voor klanten makkelijker worden om zaken met je te doen. Het moet processen efficiënter maken en last but not least: ICT moet zo flexibel zijn dat het zich kan aanpassen aan iedere organisatieverandering. Hier staan wij voor en dit willen wij samen met onze klanten bereiken.

Dit betekent nogal wat. Het is bovendien niet eenvoudig om al deze aspecten hand in hand te laten gaan. ME Networks kijkt daarom altijd vanuit de integrale bedrijfsvoering naar ICT. We geven aan hoe verschillende thema’s met elkaar samenhangen, waar verbeter mogelijkheden liggen en welke verbeteringen de grootste toegevoegde waarde leveren.

Technologie neemt een steeds centralere positie in binnen ons dagelijks leven en ook op de werkvloer kunnen we niet meer om deze technologische ontwikkelingen heen. Zaak dus om zo efficiënt mogelijk gebruik te maken van de kansen die in de afgelopen jaren zijn ontstaan!

ICT consultancy uitgevoerd door ware specialisten

Na jaren ervaring en dankzij een groot netwerk kunnen we stellen dat ME Networks inmiddels specialist is in ICT consultancy. Of u op zoek bent naar een kennispartij die kan voorzien in een uitgebreid IT advies of naar een partij die ervoor zorgt dat de ICT binnen het bedrijf zo efficiënt mogelijk wordt ingezet; ME Networks beheerst vandaag de dag beide aspecten. Combineer deze kennis met een mensgerichte- en persoonlijke aanpak en een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor het beschermen van uw waardevolle systemen en data en je hebt de kern van ME Networks samengevat.

De werkwijze van ME Networks

Onze architecten bewaken de samenhang. De ICT consultants en technisch specialisten zorgen samen met uw specialisten voor de juiste inrichting en het beheer. Daarnaast hebben we processpecialisten in huis die bekijken of bepaalde werkzaamheden efficiënter kunnen worden uitgevoerd en hoe ICT daarbij kan ondersteunen. Daardoor kunnen we u en/of uw klant doelgericht voorzien van ICT advies op verschillende expertises op het gebied van ICT, zoals IT Security, Cloud, Networking, Datacenter en de digitale werkplek.

Kom in contact met onze Consultancy specialist.

Contact opnemen: